Your Matchmaker in gigs!

Special Birthday Concert Frank McComb

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 12/07/2019
8:30 pm - 11:00 pm

Location
Club Dauphine

Categories No CategoriesDe Amerikaanse soulzanger, componist en producer Frank McComb uit Los Angeles is naast zijn solowerk bekend van zijn samenwerkingen met grootheden als Prince, Chaka Khan, Anita Baker en Will Smith. Bij het grote publiek vooral als de zanger van ‘Another Day’, de megahit van de door Branford Marsalis opgerichte formatie Buckshot Lefonque, waar hij jarenlang leadzanger van was en twee albums mee maakte. 

Vrijdag 12 juli 2019, geeft de zanger met zijn band (FMQ) een eenmalig birthday-concert in Club Dauphine, waarbij hij hoogtepunten uit zijn carrière en een mix van soul, jazz, gospel en funk speelt. Met zijn inmiddels omvangrijke en solide solo repertoire is Frank McComb zoveel meer dan “de zanger van”. Het is zijn prachtige volle soulstem, die doet denken aan die van soullegende Donny Hathaway, die vele deuren opende voor McComb.

Naast de internationale grootheden heeft Frank ook met grote Nederlandse namen opgetreden, zoals Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. Frank McComb speelt inmiddels al een aantal jaar met de Nederlandse topbezetting bestaande uit Glenn Gaddum (o.a. Bosaris, Sven Hammond, Anouk) op bas, Yoran Vroom (o.a. Candy Dulfer, Waylon, Cory Henry) op drums en recent is daar Yariv Vroom op percussie aan toegevoegd.

Inloop vanaf 20.00 uur en het concert start 20:30 uur. Vooraf kun je in het restaurant terecht voor een tweegangendiner. Bestel rechtstreeks je tickets via Dauphine.

Next Post

Previous Post

© 2020 GIG EXPOSURE

Theme by Anders Norén