Your Matchmaker in gigs!

Exclusive livingroom session Frank McComb

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 16/07/2019
7:00 pm - 9:30 pm

Location
A'DAM & Co.

Categories No Categories


De Amerikaanse soulzanger, componist en producer Frank McComb uit Los Angeles is naast zijn solowerk bekend van zijn samenwerkingen met grootheden als Prince, Chaka Khan, Anita Baker en Will Smith. Bij het grote publiek vooral als de zanger van “Another Day”, de megahit van de formatie Buckshot LeFonque.

Op dinsdag 16 juli 2019, geeft Frank met zijn FMQ band een intieme livingroom session in de members club A’DAM & Co. Een unieke venue met uitzicht op 18 hoog. Tijdens deze sessie laat hij jullie genieten van hoogtepunten uit zijn carrière waarbij hij een mix van soul, jazz, gospel en funk speelt. Dit is een besloten sessie met een gelimiteerd aantal tickets in de verkoop.
 
Met zijn inmiddels omvangrijke en solide solo repertoire is Frank McComb echter zoveel meer dan “de zanger van”. Het is zijn prachtige volle soulstem, die doet denken aan die van soullegende Donny Hathaway, die vele deuren opende voor Frank McComb.  

Naast de internationale grootheden heeft Frank ook met grote Nederlandse namen opgetreden, zoals Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. Frank McComb speelt inmiddels al een aantal jaar met de Nederlandse topbezetting bestaande uit Glenn Gaddum (o.a. Bosaris, Sven Hammond, Anouk) op bas, Yoran Vroom (o.a. Candy Dulfer, Waylon, Cory Henry) op drums en recent is daar Yariv Vroom op percussie aan toegevoegd.

Wees snel en koop hier je ticket voordat ze weg zijn!

Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur
Tickets: 21 euro incl btw & ticket fee

Next Post

Previous Post

© 2020 GIG EXPOSURE

Theme by Anders Norén